Belangrijke informatie voor deelnemers 6 september

Hieronder staat belangrijke informatie voor de deelnemers van Drive for Once op 6 september 2015 in Deurne:

Zoals jullie allemaal in de e-mail hebben kunnen lezen, worden jullie ongeveer een half uur voor aanvang van jullie deelname verwacht. Je kunt je melden in de tent, waar nogmaals verteld wordt hoe laat en in welke auto jullie mogen rijden en waar jullie dan verwacht worden.
Indien jullie met een hond komen, moeten jullie aan de betreffende instructeur toestemming vragen of deze mee in de auto mag. Als dit niet mogelijk is, is er voor opvang geregeld door mensen die ervaring hebben met geleidehonden.

Bereikbaarheid:
Het evenement vindt plaats op industrieterrein Binderen-Zuid in Deurne. Dit industrieterrein is gelegen aan de Beukelsdijk 2 in Deurne. Op dit adres is tevens voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Voor de deelnemers die met het openbaar vervoer komen, is het vanaf het treinstation Deurne ongeveer 15 minuten lopen. Door de organisatie is er ook een pendelbusje geregeld tussen station Deurne en het evenemententerrein. Het busje stopt bij de bushalte van het station. Dit busje rijdt:
-tussen 09.30 uur en 10.00 uur op en neer voor de ochtenddeelnemers;
-tussen 13.00 uur en 14.00 uur op en neer voor de ochtend- en middagdeelnemers;
-om 17.00 uur terug naar het station
Eventueel op verzoek van meerdere personen kan het busje een keer extra rijden. Dit moet gevraagd worden aan de organisatie.

Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op met ons via info@stichtingrevi.nl of via 06-13692127. Dit telefoonnummer is tevens het aanspreeknummer tijdens 6 september.

Tot zondag!

De organisatie,
Wilco, Paulien, Marco en Daphne