Gastenboek

Hier kunt u een bericht achterlaten aan Stichting REVI.

273 Reacties

 1. joshuaJak schreef:

  http://medicex.us Impevacrigiofsneemic

 2. pamelaJak schreef:

  http://healtrx.us Impevacrigiofsneemic

 3. claireJak schreef:

  http://healthbbc.us Impevacrigiofsneemic

 4. mayaJak schreef:

  http://ufjpb.us Impevacrigiofsneemic

 5. gradimiraJak schreef:

  http://txctk.us Impevacrigiofsneemic

 6. joseJak schreef:

  http://laufsporty.eu Impevacrigiofsneemic

 7. celiaJak schreef:

  http://ujwwi.us Impevacrigiofsneemic

 8. stanimirJak schreef:

  http://wfjga.us Impevacrigiofsneemic

 9. veraJak schreef:

  http://wtczo.us Impevacrigiofsneemic

 10. nicholasJak schreef:

  http://pfege.us/ Impevacrigiofsneemic

 11. alexJak schreef:

  http://sgzmp.us Impevacrigiofsneemic

 12. sophiaJak schreef:

  http://yqcyj.us Impevacrigiofsneemic

 13. alyssaJak schreef:

  http://sjvel.us Impevacrigiofsneemic

 14. samuelJak schreef:

  http://azfss.us Impevacrigiofsneemic

 15. jefferyJak schreef:

  http://vlfvg.us Impevacrigiofsneemic

 16. michelleJak schreef:

  http://nxuhp.us Impevacrigiofsneemic

 17. priscillaJak schreef:

  http://xvxuu.us/ Impevacrigiofsneemic

 18. louisJak schreef:

  http://vfbap.us Impevacrigiofsneemic

 19. cliffordJak schreef:

  http://shjto.us Impevacrigiofsneemic

 20. krasimiraJak schreef:

  http://ttzbc.us Impevacrigiofsneemic

 21. niels van beers schreef:

  hallo waneer komen de evenmenten bij jullie ik wil me graag in gaan schrijven om keer achter het stuur van echte les wagen te rijden laat effe weten graag ik ben benieuwd groetjes niels

 22. Saxnar schreef:

  как похудеть в домашних условиях детям 14 лет >>>>> http://brisktopia.com/8U1A

  Цикл повторений 10 раз. Если вы предпочитаете утренние пробежки, то натощак рекомендуется выпить раствор из воды, лимона и меда. Например, чередуйте быстрый активный шаг с медленной ходьбой, ходите с перекатами с пятки на носок и наоборот, напрягайте при ходьбе мышцы живота и пресса, сильно втягивайте живот, выполняя упражнение вакуум . Программа тренировок может включать различные комплексы упражнений. Кстати, погруженные в себя йоги тоже делают кое-какие асаны, похожие на приседания для похудения ног и живота. Под какую музыку человеку заниматься комфортно, такую он и должен выбирать. Особенность такой тренировки высокая интенсивность и непрерывность двигательной активности при минимуме нагрузки. Затем плавно поднимите руки в исходное положение выдох рис. На живот нужно положить ладонь одной из рук, а другую руку прямо себе на грудь. Для того чтобы начать работать над своим питанием, советуем прочитать . Применение принципов рационального питания. Перекатываемся на спину и возвращаемся в начальную позицию. Рассмотрим самые распространенные из этих упражнений . Тренировки с гантелями. Уже через месяц он покорялся мне за достаточно приличное время, которое было не стыдно назвать остальным. Медленно поднимается корпус вверх, спина остается ровной.

 23. Ingvarnar schreef:

  Ricoh bay 1 контроллер драйвер >>>>> http://brisktopia.com/1izQ

 24. Joost Luppes schreef:

  Ik wil jullie namens mijn zoon heel erg bedanken voor deze super ervaring.
  Geweldig dat jullie dit mogelijk maken. Complimenten voor het enthousiasme en positiviteit van de organisatie. Bij het zien van de leuke foto’s op de site geniet ik opnieuw. Groet Dineke Schipper

 25. familie Jonkman schreef:

  Onze zoon Bas heeft dankzij jullie en fantastische middag gehad. Hij heeft aan één stuk door geglunderd. Wat geweldig dat jullie dit mogelijk maken. Bedankt allemaal!!!

 26. Laurens De Smet schreef:

  Beste,

  Ik heb zaterdag 9/4/16 genoten van jullie schitterend iniatief.
  T was super leuk om eens met een auto te kunnen rijden.
  Dit had ik nog nooit gedaan en het is om nooit meer te vergeten!
  Ik wil alle vrijwilligers van jullie vereniging en de autorijscholen hartelijk bedanken.
  Doe zo verder -:)
  Vele groeten,

  Laurens De Smet

 27. henk boerman schreef:

  ook al ben ik de 60 ruim gepasseerd, mijn ego werd weer eens gestreeld door mee te rijden in een echte vette 6 liter bak. kicken .tevens dank voor het vertrouwen van Rene, om te mogen sturen in zijn C3. het was weer een top middag. verheug me op volgend jaar, (vrachtwagen) wanneer kome de SUV, en bijbehorend terrein???. ha ha. Organisatie, diepe buiging en veel respect voor la het werk wat jullie verrichten. Henk Boerman. een feestje

 28. Annelies van Haarlem schreef:

  Vandaag met 9 deelnemers aanwezig uit Veldhoven op de Drive for Once in Deurne. Wat een geweldig initiatief is dat toch. Alleen maar blijde gezichten. Mijn respect voor de sponsoren en vrijwilligers om dit evenement voor “deze bijzondere mensen” mogelijk te maken.
  Wij zijn na nog een ritje een de exclusieve auto’s met tevreden cliënten richting Veldhoven vertrokken.

  Met vriendelijke groet, Annelies

 29. Familie Heida schreef:

  Wat heeft Nienke genoten van het autorijden gisteren in Drachten.
  Nu kan ze nagenieten van de mooie foto’s en filmpjes.
  Super dat jullie dit geregeld hebben!

 30. leonie huub schreef:

  Wat hebben wij genoten van onze zoon GIJS die afgelopen zaterdag enorm genoten heeft van zijn rijervaring.

  complimenten voor deze groep mensen die deze ervaring waarmaken.

  Dank aan wilco, en dank aan paulien, het was fantastisch.

 31. Gregory Dunker schreef:

  Ik wil jullie even bedanken dat ik op 6 september in een Polo mocht rijden van rijschool Het vertrouwen. Anke heeft mij een top middag bezorgd en jullie stichting dus ook. Blind zijn en zelf mogen schakelen en sturen was prachtig. Nogmaals hartelijk bedankt en wellicht tot een volgende keer.

 32. serena van der zanden schreef:

  ik heb een topdag gehad bedankt aan iedereen die hier aan meewerkt en hopelijk tot een volgende keer heel veel groetjes van serena

 33. niels van beers schreef:

  hallo ik zag op jullie site revi rij ervaring voor iedereen ik vind heel erg aardig dat jullie iets doen voor de mensen met vertandijke beperking om echte auto te besturen met rijinstructeur
  komen jullie in de buurt van veldhoven toevallig als ik het vragen of niet
  groetjes niels van beers

 34. Mats schreef:

  Het was supercool vandaag. Ik heb genoten!!
  Dankjewel allemaal ???

 35. Femke vriens schreef:

  Hallo, Ik Wilde even later weten dat Ik een supergave dag heb gehad. Met dank aan mijn instructrice Nienke. En natuurlijk aan de gehele organisatie. Tot volgend jaar. Groetjes Femke Vriens

 36. Annelies van Haarlem schreef:

  Wat een mooi initiatief om mensen zoals onze kleindochter met een verstandelijke beperking toch de ervaring van zelf auto rijden te laten meemaken. Ze heeft hier enorm naar toeleefd en op 20 september was het zo ver. Haar verwachtingspatroon werd overtroffen, zelf rijden, gas geven toeteren en richting aangeven.
  Hoe geweldig is dat? Helemaal: supercool.
  Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

 37. Gaby schreef:

  Heerlijk om verleden week zondag echt een keer auto te rijden. Heerlijk om toch het gevoel van rijden toch als doofblinde mee te maken. Daarna ook nog een snel ritje in een tesla om de dag compleet te maken.
  Hopelijk snel weer een evenement want al mijn vrienden zijn jaloers.

 38. Stephan schreef:

  Hierbij wil ik de stichting met al haar vrijwilligers bedanken voor de geweldige beleving van deze (mee)rij ervaring. Allereerst dus het zelf ervaren om een auto te mogen en kunnen besturen en als toetje het mogen meerijden in een Aston Martin Vantage. Alle lof voor organisatie, rij-instructeurs / rijscholen, de vrijwilligers die de hele dag langs het parcours in touw waren. Voor herhaling vatbaar!!!

 39. Marleen troch schreef:

  Alle vrijwilligers bedankt voor deze ervaring !!voor mijn ervaring om dit te mogen meermaken!!mijn schoonzoon fons heeft enorm genoten !!gr uit hulst

 40. Het was voor onze slechtziende zoon en voor ons een onvergetelijke dag in Deurne .Heel zijn leven wilde hij al een keer auto rijden. Grote complimenten voor deze organisatie met al zijn vrijwilligers. Hartstikke bedankt!

 41. Tomas van den Broek schreef:

  Tomas van den broek woont bij de stichting de droom in deurne en daar in deurne mochten mensen met beperking op un afgesloten terrein auto rijden en dat was op zondag 12 april 2015 en het was mooi weer voor un auto rit en we we mochten als afsluiting mee rijden in un snelle auto en dat was wel heel gaaf en we kregen ook un certificaat als beloning. We hebben mooie foto’s gemaakt en ik heb ook nog un filmpje en het was ook nog op de televisie savonds.

  Groetjes van Tomas

 42. Teun schreef:

  ik vond het heel cool om zelf te rijden. we gingen lekker hard en sturen vond ik niet moeilijk. ik moest ook gas geven en remmen. Met een zonnebril en een raampje open en dan hard voorbij rijden; lekker stoer!
  Frank en organisatie stichting REVI. nogmaals hartelijk bedankt; was vet cool.

  groetjes Teun.

 43. Stichting De Droom wil Stichting ReVi van harte feliciteren met dit fantastische en unieke evenement.
  Wij hadden de eer om bij de voorbereidingen betrokken te zijn en hebben ervaren dat enkele enthousiaste mensen zich geweldig ingezet hebben om dit evenement te laten slagen.
  Daarnaast zijn er zoveel bedrijven die, al dan niet belangeloos, hun steentje hebben bijgedragen. Het is mooi om te ervaren dat er zoveel mensen zijn die deze doelgroep een warm hart toedragen. Daar worden wij blij van.
  Enkele bewoners van de Droom hebben met veel enthousiasme genoten van hun rijles. Voor Stef, Teun, Michelle, Tomas, Robin en Aniek is dit een onvergetelijke dag in hun leven geworden. Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor.

 44. Aniek schreef:

  Ik vond het echt supergaaf. Ik heb ook achteruit mogen rijden. Dat was een wens van mij. Dank je wel Moniek dat je me zo goed les hebt gegeven. Super!!
  Ik zou het wel elk jaar willen 🙂
  Groetjes van Aniek

 45. Wat een super-evenement !!!
  Alléén maar gezichten met een “BIG SMILE” in de auto’s.

  Organisatie en vrijwilligers ontzettend bedankt voor het organiseren van deze onvergetelijke dag. Zelf autorijden, dit hadden onze bewoners nooit durven te dromen !! Alles was tot in de puntjes verzorgd, onze complimenten hiervoor.

  m.vr.gr. Stichting Tweedelig

 46. Ik wil jullie nog allemaal bedanken voor het mooie evenement dat jullie
  neergezet hebben gisteren..
  Ik heb alleen maar leuke reacties gehoord, en de organisatie verliep prima,
  strak en gestructureerd, wat erg belangrijk is voor de deelnemers!!

  Heel veel Dank aan de organisatie en vrijwilligers van Stichitng Revi.
  Hopelijk tot ziens bij het volgende evenement ?!

  Groetjes Mia Kusters
  Namens Stichting DownSyndroom Kern Einh/Helm

 47. Frank schreef:

  Hallo allemaal,

  Ik heb een topdag gehad.
  Complimenten voor de organisatie en vrijwilligers.
  Dank, dank, dank je wel.
  Gr

  Frank

 48. revi schreef:

  Welkom op het gastenboek van Stichting REVI.
  Laat hier een reactie achter.

Reageer
Uw bericht: